Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di albicocche a spicchi
nebo 200 g di pesche a spicchi - 70 g di cipolla rossa a spicchi
- 250 g di pomodorini a metà
- 180 - 200 g di lattuga romana a pezzi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di pasta integrale corta
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di peperoncino rosso secco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 200 g di burrata, sfilacciata
- semi misti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Insalata di riso venere
40min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1h
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Insalata di patate alla greca
1h
Insalata nizzarda
30min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45min
Sformato di pasta al tonno
30min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Pasta caprese
20min
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min