Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di albicocche a spicchi
nebo 200 g di pesche a spicchi - 70 g di cipolla rossa a spicchi
- 250 g di pomodorini a metà
- 180 - 200 g di lattuga romana a pezzi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di pasta integrale corta
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di peperoncino rosso secco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 200 g di burrata, sfilacciata
- semi misti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pasta fredda alle verdure
1h
Spaghetti alla checca
40min
Omelette greca
35min
Pasta fredda alla caprese
40min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Menù: Cous cous con albicocche, nocciole, Feta e verdure; Crema alla stracciatella (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Insalata di pasta integrale
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min