Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di albicocche a spicchi
nebo 200 g di pesche a spicchi - 70 g di cipolla rossa a spicchi
- 250 g di pomodorini a metà
- 180 - 200 g di lattuga romana a pezzi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di pasta integrale corta
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di peperoncino rosso secco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 200 g di burrata, sfilacciata
- semi misti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1 godz.
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Insalata di legumi, tonno e avocado
20min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min