Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 133.1 mg
Alternativní recepty
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min
Porridge alle pesche
40min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Palline proteiche al burro d'arachidi e cioccolato
45min
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Zavata carsolina
5h
Salsa alle mele
20min
Meringhe natalizie
8 godz.
Mousse di cachi
2h 10min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Gnocchi di broccoli
1h