Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pere
- 2 pere Kaiser, pelate e a fette
- 10 acini di uva, a metà e senza semi
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 507.7 kJ / 121.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 133.1 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Crostata alle albicocche
2 Std.
Sangria analcolica
1 godz. 35 min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Keine Bewertungen
Pane agli spinaci
3 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Crostata di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Cheesecake al Prosecco
5 Std.
Minestra di orzo e funghi
1h