Zařízení & příslušenství
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
60 gramů cibule napůl
-
750 gramů tvarohu
-
150 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
-
5 ⅓ polévkové lžíce soli
-
⅓ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
3 polévkové lžíce pažitky (volitelně) nakrájené nadrobno
-
630 gramů vody
-
1200 gramů brambor malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
6690.5 mg
Protein
18.8 g
Kalorie
1379.3 kJ /
329.7 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vývar z červené řepy
4hod. 15min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min.
Těstoviny, vařené
20min.
Rýže, vařená
25min.
Vejce, vařená
20min.
Bramborová kaše
50min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Volská oka v páře
15min.
Vařené brambory
30min.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.