
Zařízení & příslušenství
Vývar z červené řepy
Příprava 15min
Celkový 4hod. 15min
4 porce
Suroviny
-
červené řepy oloupané, na kousky200 gramů
-
celeru oloupaného, na kousky100 gramů
-
mrkve oloupané na kousky100 gramů
-
cibule napůl1
-
čerstvých hub nakrájených100 gramů
-
stroužky česneku2
-
bobkové listy, sušené2
-
soli2 čajové lžičky
-
kuliček černého pepře10
-
kuliček nového koření5
-
jalovcových kuliček5
-
vody1500 gramů
-
citrónová šťáva podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
83 kcal /
346 kJ
Protein
4 g
Tuk
8 g
Sacharidy
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vývary pro TM5 i TM6
6 recept
Česká republika
Česká republika