Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drůbeží vývar
1 godz.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Zelené fazolky s tymiánem
Žádné hodnocení
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 Min
Kozí jogurt
13h
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 godz. 40 min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min