Vývar z červené řepy
TM6

Vývar z červené řepy

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
  • 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
  • 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
  • 1 cibule, napůl
  • 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
  • 2 stroužky česneku
  • 2 bobkové listy, sušené
  • 2 čajové lžičky soli
  • 10 kuliček černého pepře
  • 5 kuliček nového koření
  • 5 jalovcových kuliček
  • 1500 gramů vody
  • citrónová šťáva, podle chuti

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
346 kJ / 83 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
4 g
Tuk
8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 79 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty