Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 godz. 30 min
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30 Min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1h 25 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 Min
Pohankové noky do polévky
40 Min
Bezlepková mini pizza
2h
Kuřecí vývar plný kolagenu
12u. 10min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Fazolková polévka
35 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min