
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů červené řepy oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve oloupané na kousky
- 1 cibule napůl
- 100 gramů čerstvých hub nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 83 kcal / 346 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2hod. 30min
Bylinková polévka s vejci
30min
Restovaná cibule s chilli
20min
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min
Čočka s krevetami
20min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min
Polévka z růžičkové kapusty
45min