Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí polévka
45min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 Min
Pohankové nudle (bez lepku)
35min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 Std. 45 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 Std. 25 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min