Pasta med ruccolapesto

Pasta med ruccolapesto

5.0 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

Ruccolapesto
  • ruccola, blader
    65 g
  • salt
    1 ts
  • olivenolje
    50 g
  • hvitløksfedd
    1
  • solsikkeolje
    20 g
Pasta
  • hvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing
    400 g
    400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
  • egg (ca. 110 g)
    2
  • olivenolje
    7 g
  • eggeplommer (ca. 170 g)
    7
  • vann pluss ekstra til koking av pasta
    20 g
  • salt pluss ekstra til koking av pasta
    1 ½ ts
  • cherrytomater delt i to
    100 g
  • oliven delt i to
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1869.3 mg
Protein 17.6 g
Kalorie 2797.3 kJ / 668.6 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 80.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše