Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris

Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner

Suroviny

Soutzoukakia
  • hvitløksfedd
    2
  • løk delt i to
    80 g
  • olivenolje
    50 g
  • brødsmuler, tørket
    60 g
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • tørr hvitvin
    100 g
  • oksekjøttdeig
    500 g
Saus og tomatris
  • olivenolje
    50 g
  • tomater, på boks
    400 g
  • tørr hvitvin
    100 g
  • sukker
    2 ts
  • oregano, tørket
    1 ts
  • tomatpuré
    30 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • vann
    400 g
  • hvit ris, mellomkornet
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 35 g
Kalorie 3045 kJ / 725 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše