Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse, in Stücken, und etwas mehr zum Garnieren
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Möhren, in Stücken
- 250 g Risottoreis
- 40 g Butter, in Stücken
- 900 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g Bratwurst, roh, fein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 799 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Grünes Risotto
35 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Stamppot mit Endivien
30 Min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Kürbisragout mit Bratwurst
30 Min
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25 Min