
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten free pastry
- 160 g butter chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 485.7 kcal / 2039.8 kJ
- Protein
- 17.1 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Sodík
- 258.1 mg
Alternativní recepty
Gluten free fruit mince pies
1hod. 15min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min
Gluten free gingerbread cookies
2hod. 35min
Gluten free shortbread
1hod. 20min
Gluten free chicken and leek pies
3hod. 20min
Gluten free sticky date puddings
1hod. 5min
Gluten free Christmas fruit cake
7hod. 35min
Gluten free hot cross buns
3hod. 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free birthday sponge cake
1hod. 10min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Gluten free pizza base
35min