
Zařízení & příslušenství
Berry and red wine trifle
Příprava 30min
Celkový 4hod. 50min
12 portions
Suroviny
Jelly
-
water270 g
-
gelatine powder5 tsp
-
red wine450 g
-
apple juice270 g
-
caster sugar120 g
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Custard
-
raw sugar100 g
-
gluten free cornflour40 g
-
eggs3
-
full cream milk800 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
blackberry jam150 g
-
flaked almonds toasted50 g
-
fresh mixed berries400 g
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
522.9 kcal /
2196.3 kJ
Protein
8.6 g
Tuk
25.1 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sodík
136.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland