Zařízení & příslušenství
Roasted carrot dip
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
600 g
Suroviny
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
2777.6 mg
Protein
24 g
Kalorie
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
24.8 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
110 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Lemon and caper aioli
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Basil pesto
10min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Rice salad
1h
Hearty seven vegetable soup
30min
Hommus dip
5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min