Roasted carrot dip
TM6 TM5 TM31

Roasted carrot dip

2.8 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 30 g honey
  • 30 g olive oil
  • 1 orange, zested and juiced
  • 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
  • ½ tsp caraway seeds
  • ¼ tsp grated nutmeg
  • 2 tsp sweet paprika
  • 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
  • 60 g tahini
  • 80 g Greek yoghurt
  • 100 g water

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
4390.3 kJ / 1049.3 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
110 g
Tuk
64 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
24.8 g
Sodík
2777.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty