Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Grünkern
- 20 g Olivenöl
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Rinderhackfleisch, zerzupft
- 150 g Rotwein, trocken
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3316 kJ / 793 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 125 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 581 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Low Meat Lasagne
2 Std.
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Gulasch
2 Std.
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1 Std. 10 Min
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1 Std. 10 Min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 Min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce
1 Std. 40 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Low Meat Chili
45 Min