Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
TM6

Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen

4.6 (155 hodnocení)

Suroviny

Dressing

  • ½ Bund Petersilie, abgezupft
  • ½ Bund Schnittlauch, grob gehackt
  • 80 g Zwiebeln, geviertelt
  • ½ rote Chilischote, frisch (volitelně)
  • 60 g Olivenöl
  • 20 g Essig
  • ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 20 g Zitronensaft

Salat

  • 200 g Bulgur
  • 400 g Wasser
  • 10 g Olivenöl
  • 1 TL Salz
  • 255 g Kidneybohnen, abgetropft
  • 300 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
  • 150 g Salatgurke, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 2 - 3 Prisen Pfeffer

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1971 kJ / 470 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
44 g
Tuk
19 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
10.5 g
Sodík
332 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty