Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen

Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen

4.6 187 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

Dressing
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Schnittlauch grob gehackt
    ½ Bund
  • Zwiebeln geviertelt
    80 g
  • rote Chilischote, frisch (volitelně)
    ½
  • Olivenöl
    60 g
  • Essig
    20 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    20 g
Salat
  • Bulgur
    200 g
  • Wasser
    400 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Kidneybohnen abgetropft
    255 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    300 g
  • Salatgurke in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 332 mg
Protein 24 g
Kalorie 1971 kJ / 470 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 10.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...