Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, grob gehackt
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- ½ rote Chilischote, frisch (volitelně)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Essig
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
Salat
- 200 g Bulgur
- 400 g Wasser
- 10 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 255 g Kidneybohnen, abgetropft
- 300 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 150 g Salatgurke, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Couscous-Salat mit Thunfisch
15min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 min
Bunter Graupensalat
40 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1h 10 min
Champignon-Rucola-Salat
30 min
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1h
Chinakohl-Salat
15min
Quinoa-Tabouleh
40 min