Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (volitelně)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
nebo spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Protein
- 53.6 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 102.5 g
- Nasycený tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2262.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Digger Construction Cake
3h
Roquefort Sauce
20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Browned Turkey Strips
15min
Beef Stroganoff
1h
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min