Zařízení & příslušenství
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Příprava 25min.
Celkový 10hod. 30min.
2 portions
Suroviny
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (volitelně) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2262.6 mg
Protein
53.6 g
Kalorie
5212 kJ /
1245.7 kcal
Tuk
102.5 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
46.8 g
Sacharidy
25.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mai Tai
10 Min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Thai Red Curry Paste
10 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 Std. 15 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Grated Parmesan Cheese
5 Min