Zařízení & příslušenství
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Příprava 25min.
Celkový 10hod. 30min.
2 portions
Suroviny
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (volitelně) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2262.6 mg
Protein
53.6 g
Kalorie
5212 kJ /
1245.7 kcal
Tuk
102.5 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
46.8 g
Sacharidy
25.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min.
Sous-vide Miso Aubergine
40min.
Sautéed Shallots (350 g)
25min.
Green Salsa Chicken with Cactus
40min.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1hod. 50min.
Salmorejo
30min.
Jewish Chicken Soup
50min.
Limoncello
192hod. 30min.
Spanish Seafood Rice
1hod. 25min.
Traditional Irish Stew
4hod. 30min.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2hod. 45min.
White Bread
3hod.