Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (volitelně)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
nebo spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Protein
- 53.6 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 102.5 g
- Nasycený tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2262.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Pease Pudding
13h 10min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Panellets
11 Std. 20 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Bordelaise Sauce
55min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1u.
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 godz. 50 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min