Kompatibilní verze
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate, miele e succo di limone
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 80 - 100 g di miele di acacia
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 60 g di aceto di vino rosso
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di palamita
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1277.8 kJ / 305.3 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 467.7 mg
Alternativní recepty
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2小时
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Gyoza
1h
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8h 55min
Spaghetti alle vongole
4u. 40min