Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2500 g di acqua
- 10 g di sale
- 400 g di orzo perlato, precedentemente sciacquato
- 6 uova, fredde di frigorifero
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 80 g di olive nere
- 100 g di Feta a cubetti (1 cm) (vedere varianti)
- 120 g di pomodori datterino a metà
- 70 g di rucola
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757.9 kJ / 181.1 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 195.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di orzo
40 λεπτ.
Insalata di riso venere
40 λεπτ.
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1h 30min
Insalata di farro con tacchino e verdure
40 λεπτ.
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 λεπτ.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 Min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Cottura del farro perlato
35 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min