Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagnette al nero
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 1 bustina di nero di seppia liquido, stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 368.8 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Gnocchi di broccoli
1 Std.