Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagnette al nero
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 1 bustina di nero di seppia liquido, stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 368.8 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Cous cous con moscardini e olive
1u.
Cocktail Rossini
10min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1u.
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30 min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30 min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30 min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min