
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagnette al nero
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 1 bustina di nero di seppia liquido stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di polpo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 333.3 kcal / 1394.3 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 368.8 mg
Alternativní recepty
Kolokithokeftedes (Frittelle di zucchine greche)
1hod.
Crespelle agli asparagi
1hod. 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1hod. 30min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Pere al vino rosso con crumble al cacao
2hod.
Sformatini ai carciofi
1hod.
Cocktail di gamberi (TM6)
1hod. 30min
Polpo alla Luciana
1hod. 30min