Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagnette al nero
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 1 bustina di nero di seppia liquido, stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 368.8 mg
Alternativní recepty
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Baccalà alla mediterranea
1 Std. 30 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Zuppa di tacchino e mais
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min