Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 sovracosce di pollo con la pelle disossate (180 g cad., 3 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min