Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Moscardini alla busara sottovuoto
TM6

Moscardini alla busara sottovuoto

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 70 g di cipolla dorata a fette grosse
  • 20 g di burro
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 400 g di moscardini piccoli, puliti
  • 20 g di Cognac
  • 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1365.5 kJ / 326.5 kcal
Protein
22.7 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
20.7 g
Nasycený tuk
6.4 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
403.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty