Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla dorata a fette grosse
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 400 g di moscardini piccoli, puliti
- 20 g di Cognac
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 326.5 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 403.7 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Cacciucco
1 godz. 20 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min