Moscardini alla busara sottovuoto

Moscardini alla busara sottovuoto

3.9 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 70 g di cipolla dorata a fette grosse
  • 20 g di burro
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 400 g di moscardini piccoli, puliti
  • 20 g di Cognac
  • 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 403.7 mg
Protein 22.7 g
Kalorie 1365.5 kJ / 326.5 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...