Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 hojas de maíz para tamal
- 215 g de falda de res, cortada en trozos medianos
- 55 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 2200 g de agua
- 30 g de aceite
- 40 g de chile ancho, sin rabo ni semillas (2 pzas aprox.)
- 115 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 300 g de harina de maíz nixtamalizado, para tamal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1176 kJ / 280 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos al pastor chilangos
40min
Enchiladas de mole rojo
1h
Pozole Rojo
1h 30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Carnitas
50 Min
Birria
1h
Mole Negro
2 godz.
Tamales sonorenses
2 godz.
Tamales guanajuatenses
2sa 30 dk
Gorditas de chicharrón
2 godz.
Masa básica para tamales
1h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.