
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn enkel de blaadjes
- ½ tl zout naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 483 kcal / 1957 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13hod.
Geraspte wortelsalade
10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1hod. 30min
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Halloween voeten gehaktbrood
1hod. 30min
Halloweensalade met bloederige hummus
1hod.
Verse kaas met walnoten en weibrood
12hod. 15min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Koffielikeur
40min