Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1957 kJ / 483 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Papaya'péro
30 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Gekruide noten
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Gemarineerde paprika's
Žádné hodnocení
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min