Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1957 kJ / 483 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35 Min
Aardappelpuree
45 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Mini monsters
1h 25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Fruitige saladedressing
5 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min