Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)
- 500 g houdbare volle melk (zie tip)
- 60 g volle yoghurt
- 25 g melkpoeder (zie tip)
- 125 g gezoete gecondenseerde melk
- 250 g water
-
30
g citroensap (zie tip)
nebo 1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 96 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille yoghurt
12h 20min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pastasalade met forel en groenten
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Pudding
15 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Karamelpudding
1h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h