Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)
- 500 g houdbare volle melk (zie tip)
- 60 g volle yoghurt
- 25 g melkpoeder (zie tip)
- 125 g gezoete gecondenseerde melk
- 250 g water
-
30
g citroensap (zie tip)
nebo 1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 96 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewone yoghurt
14 Std.
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Rode kool cups met kip
25 Min
Karamelpudding
1h
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení
Aardbeienmojito
10 min
Vanillesuiker
72 Std.
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Vanille yoghurt
12h 20min