Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (volitelně)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Noedelsoep
35 Min
Fruitnectar
10min
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Appel en citroen krans
50 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Harde pistachekoekjes
45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min