Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (volitelně)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Penne met mosselen
1h 5min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min