Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (volitelně)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannenkoeken
1h 15min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Champignons of zwammen met look
20min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gehaktbrood
1u. 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Varkenshaasje in papillot
1u.
Dunne grissini
Žádné hodnocení
Erwten met ham
25min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Garnituur van courgette
30min