Zařízení & příslušenství
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
10 porties
Suroviny
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (volitelně)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
423.8 mg
Protein
18.7 g
Kalorie
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
16.8 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
64.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Mediterrane groentepasta
Žádné hodnocení
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min.
Havermoutrepen met kaas
45min.
Mousse van tonijn
10min.
Zweedse worteltaart
2hod.
Creatief Basisbrood
45min.
Snelle brownie
25min.
Koolsla
10min.
Snel brood
50min.