Zařízení & příslušenství
Ukrainske chebureks
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 35min.
10 stykker
Suroviny
Fyld
-
løg skåret i halve100 g
-
vindruekerneolie15 g
-
oksetykkam, udbenet sener fjernet, delvist frosset og skåret i stykker (2 cm - se tip)500 g
-
persille, frisk kun blade (ca. 1 bundt)10 g
-
merian, tørret eller timian1 spsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
Dej
-
hvedemel plus ekstra til drys350 g
-
vand300 g
-
vindruekerneolie plus ekstra til stegning30 g
-
sukker¾ tsk
-
salt¾ tsk
-
æggeblomme1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
450.2 mg
Protein
14.8 g
Kalorie
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
28.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Det ukrainske køkken
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling teriyaki
20min.
Kødboller med tomatsauce
45min.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min.
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení