Kompatibilní verze
Club Sandwich al pane nero e speck con cavolo stufato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane nero
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di segale
- 10 g di sale
Cavolo stufato
- 100 g di cipolla a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo cappuccio a listarelle molto sottili
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 30 g di aceto bianco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 bacche di ginepro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 80 g di Fontina a fette
- 100 g di funghi sott'olio sgocciolati
- 100 g di speck a fette
- 80 g di ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6995 kJ / 1672 kcal
- Protein
- 72.2 g
- Sacharidy
- 202.4 g
- Tuk
- 63.7 g
- Vláknina
- 26.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di cavolo al curry
50 min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 godz. 40 min
Curry di legumi
1h
Pane al latticello
18h
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40 min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1 godz. 30 min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1 godz. 20 min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min