Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 221 mg
Alternativní recepty
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Carciofi ripieni
50min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min
Sformatini di patate con cuore filante
40min