Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 221 mg
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 Min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 Min
Sformatini di agretti
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h