Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 221 mg
Alternativní recepty
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 godz. 30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Frittata di agretti
1h
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Pizza di cavolfiore con ceci
1 godz. 10 min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 godz. 30 min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h