Branzino sottovuoto al pepe rosa

Branzino sottovuoto al pepe rosa

4.4 37 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 10min
4 porzioni

Suroviny

Branzino sottovuoto
  • di acqua
    1700 g
  • di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
    600 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe rosa in grani + q.b. per servire
    3 - 4 cucchiaini
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Citronette
  • di succo di limone spremuto fresco
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Protein 32.1 g
Tuk 22.7 g
Sacharidy 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...