Branzino sottovuoto al pepe rosa

Branzino sottovuoto al pepe rosa

4.4 41 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

Branzino sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
  • 20 g olio extravergine di oliva
Citronette
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 32.1 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tuk 22.7 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...