
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Branzino sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
- 20 g di olio extravergine di oliva
Citronette
- 10 g di succo di limone spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 32.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1hod. 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Calamari Sottovuoto
50min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1hod.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1hod. 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Carote sottovuoto timo e feta
1hod.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5hod. 10min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min