Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua calda
- 85 g di uvetta
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone naturale, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di miele
- 20 g di Rum bianco
- 1 stecca di vaniglia, solo i semini estratti
Poolish
- 85 g di frutta candita mista
- 10 g di lievito di birra fresco
- 120 g di farina manitoba
Primo impasto
- 260 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Secondo impasto
- 80 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 50 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1694.9 kJ / 405.1 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 207.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
La colomba perfetta
7h
Colomba
9 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Panettone
6h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pandoro TM6
15h 15min
Mandorle sabbiate
1 Std.