Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua calda
- 85 g di uvetta
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone naturale, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di miele
- 20 g di Rum bianco
- 1 stecca di vaniglia, solo i semini estratti
Poolish
- 85 g di frutta candita mista
- 10 g di lievito di birra fresco
- 120 g di farina manitoba
Primo impasto
- 260 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Secondo impasto
- 80 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 50 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1694.9 kJ / 405.1 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 207.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini bovoli
4 Std.
Curd alle clementine
30 min
Pandoro TM6
15h 15min
Michetta (TM6)
6h 30 min
La colomba perfetta
7 Std.
Panettone
6h 30 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2j 30 menit
Colomba
9h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h