
Zařízení & příslušenství
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
Příprava 20min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
Baked Potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey5 g
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 ½ tsp
Slaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Wasabi and Dill Dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste to taste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
plain yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 pinches
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
egg1
-
sparkling mineral water60 g
-
cornflour30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour4 Tbsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
pork chops boneless, (approx. 120 g each)4
-
oil for frying
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
578 kcal /
2418.3 kJ
Protein
32.9 g
Tuk
21.3 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
1433.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flexitarian Fusion
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko