Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire vert
- 5 gouttes de jus de citron
La crème pâtissière à la pistache
- 500 g de lait
- 50 g de fécule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de pâte de pistache
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1600.4 kJ / 381.7 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 127.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Brest
3 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Entremets vanille-caramel
2 Std.
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
New York roll au chocolat
1 Std. 30 Min
Financiers pistache et framboise
35 Min
Macarons à la vanille
3 Std.
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13h 10min
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min