Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 300 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone
- 2 sachets de sucre vanillé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de chocolat noir
- 100 g chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 461 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Ile flottante à la réglisse
35 Min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14 Std.
Tarte aux fraises et noisettes
2 Std. 40 Min
Napolitain
4h 20min
Les gaufres de la foire
3 Std.
Entremets rose
1 Std. 30 Min
Perles de coco
3 godz. 50 min
Nuage au chocolat
45 Min
Bûche glacée tiramisu
8h 25min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Crème pâtissière à la pistache
30 Min