
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 899 kcal / 3765 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 137 g
Alternativní recepty
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7hod. 5min
Baguette viennoise
2hod. 30min
Croissants au beurre
16hod. 15min
Pain de mie moelleux
4hod. 15min
Briochettes parisiennes
4hod. 5min
Petits pains au lait
1hod. 45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3hod. 25min
Briochettes aux pépites de chocolat
4hod.
Brioche tressée
14hod. 40min
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Brioche de Jeanne
4hod. 15min
Brioche Nanterre
4hod. 15min