Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3765 kJ / 899 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée
5h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Escargots à la pistache
21h
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Baguette tradition
15h 25 min