
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'insert à la framboise (la veille)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 230 g de framboises surgelées
- 170 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
La génoise
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 120 g sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
La mousse au chocolat blanc
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 225 g de crème liquide entière
- 105 g de lait entier
- 195 g de chocolat blanc coupé en morceaux
Le miroir framboise (le jour même)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 270 g de framboises surgelées
- 55 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 538.3 kcal / 2252.4 kJ
- Protein
- 11.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Sodík
- 113.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée tiramisu
8hod. 25min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2hod. 45min
Bûche salée au saumon
3hod.
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Paris-Brest
3hod.
Napolitain
4hod. 20min
Forêt noire en bûche roulée
3hod. 10min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14hod.
Saint-Honoré
3hod.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3hod. 30min
Praliné
30min