Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'insert à la framboise (la veille)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 230 g de framboises surgelées
- 170 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
La génoise
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 120 g sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
La mousse au chocolat blanc
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 225 g de crème liquide entière
- 105 g de lait entier
- 195 g de chocolat blanc, coupé en morceaux
Le miroir framboise (le jour même)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 270 g de framboises surgelées
- 55 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2252.4 kJ / 538.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 113.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30 min
Bûche vanille et framboise
50h 30min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 godz. 30 min
Napolitain
4h 20min
Fraisier
15h
Corn dogs au fromage fondant
20min
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1h 45min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Bûche glacée tiramisu
8 Std. 25 Min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h