Zařízení & příslušenství
Quiche Lorraine
Příprava 25min.
Celkový 50min.
8 slices
Suroviny
-
Gruyère cheese (volitelně) cut into pieces60 g
Pastry
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour to dust
-
all purpose white flour170 g
-
butter, unsalted cold and cut into pieces85 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
bacon cube (see Tip)200 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
whole milk60 g
-
100 g cooking creamcrème fraîche, min 30% fat100 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
439.1 mg
Protein
10.2 g
Kalorie
1411.4 kJ /
337.3 kcal
Tuk
24.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
There is Always Room at Our TABLE
22 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Basque cheesecake
2hod.
Speculoos
3hod.
Romany creams
1hod. 15min.
Lemon Garlic Chicken
30min.
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min.
Sunflower Butter
25min.
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min.
Empanada pastry
45min.
Rainbow Fruit Tart
1hod. 40min.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Molten Lava Cake
45min.