Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto

Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto

3.4 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

Pelare le patate
  • 600 g di patate novelle (media dimensione, vedere consigli)
  • 600 g di acqua
Pesto di aneto
  • 50 g di cipolla rossa a metà
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 50 g di pinoli
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 25 - 30 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di capperi sott'aceto
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 150 g di yogurt greco
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Insalata di patate novelle e asparagi
  • 5 uova
  • 1300 g di acqua
  • 400 g di asparagi verdi spuntati, a metà o in 3
  • 150 g di cetriolo (volitelně) a fette (2 mm)
  • pinoli, tostati (volitelně) q.b. per guarnire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 595.8 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 2209.2 kJ / 528 kcal
Tuk 32.8 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 39.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...