Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio vegan
- 200 g di mandorle pelate
- 700 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di paprica
- 3 cucchiaini di agar agar
- olio di oliva q.b.
Melanzane al forno
- 600 g di melanzane, affettate nel senso della lunghezza (5 mm, circa 20 fette)
- olio di oliva q.b.
Crema di carote
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 300 g di carote a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale, sbriciolato
- 1 cucchiaino di curry in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 12.5 g
- Sodík
- 655.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1 godz.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 godz.
Pesto di melanzane
10 min
Polpette di carne e melanzane
50min
Peperoni ripieni di riso
1 godz. 30 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 godz. 30 min
Pesto di zucchine e basilico
20min