
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g fillet ikan tenggiri
- 35 g tepung tapioka
- 3 sdt gula pasir
- 1 ¼ sdt lada putih bubuk
- 1 sdt kaldu ayam bubuk
- 1 putih telur
- 100 g air es
- 3 sdt garam
- 3100 g air
- 20 g jahe segar iris tipis-tipis
- 200 g udang ukuran sedang kepala, kulit dan daging terpisah
- 20 g minyak sayur
- 150 g bengkuang potong strip
- 10 g jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak, potong bagi empat
- 1 sdm acar tongcai (sawi putih asin) dibilas
- 10 g sayur bunga sedap malam direndam hingga lunak
- 50 g soun direndam air hangat hingga lunak, ditiriskan
- 2 sdt kaldu jamur
- daun seledri dicincang, untuk hiasan
- bawang goreng untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 313 kcal / 1308 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min