焗烤花椰菜飯

焗烤花椰菜飯

4.2 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 白花椰菜,取小朵
    800 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 義大利綜合香料 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 起司絲
    70 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 3030.3 mg
Protein 24.7 g
Kalorie 1879.1 kJ / 449.6 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 18.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...