Zařízení & příslušenství
焗烤花椰菜飯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
白花椰菜,取小朵800 克
-
油30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料 (volitelně)¼ 茶匙
-
起司絲70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
3030.3 mg
Protein
24.7 g
Kalorie
1879.1 kJ /
449.6 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
18.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI新煮意
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan