春季野菜炊飯

春季野菜炊飯

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 新鮮香菇 去蒂
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮玉米筍 切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    100 克
  • 水蓮 切丁(約1公分),(詳見要訣)
    60 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1506.9 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 2269.7 kJ / 543 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 98.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...