鯛魚燒

鯛魚燒

4.4 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
20 個

Suroviny

  • 奶油
    75 克
  • 低筋麵粉 過篩
    300 克
  • 泡打粉
    12 克
  • 75 克
  • 牛奶
    300 克
  • 3 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 20 個

Sodík 241.2 mg
Protein 45.4 g
Kalorie 8993.4 kJ / 2125.5 kcal
Tuk 80.2 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 788.7 g
Sacharidy 312.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...