Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35 dk
Poulet au garam masala
50 dk
Lasagne de poisson aux asperges et poireaux
1 godz. 30 min
Curry de légumes indien
50 dk
Sauce béarnaise
20 dk
Crème caramel
5j 30 menit
Cheesecake (sans cuisson)
5j 30 menit
Sauce béarnaise
15 Min
Chilli con carne
40 dk
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 dk
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40 dk
Soupe de pois chiches aux épinards
40 dk