Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45 min
Curry de légumes indien
50min
Sabayon classique
15min
Poulet au garam masala
50min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
Žádné hodnocení
Soupe mystère
45 min
Biscuits au beurre
50min
Sauce béarnaise
15min
Moussaka de lentilles
2h 20min
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Raviolis vapeur au porc et au chou
1h 35min