Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 623.5 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Focaccia patate e rosmarino
1 Std.
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Risotto con uva e funghi
30 min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 min
Rollè di tacchino con macco di piselli alla menta
35 min
Fideuá vegetariana
Žádné hodnocení
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1u. 40min
Lonza alla salvia
1h 10 min
Arista all'arancia
8h 35min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 Std.