Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 623.5 mg
Alternativní recepty
Lonza alla salvia
1 godz. 10 min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2 godz. 30 min
Arista all'arancia
8hod. 35min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Rosa di Parma
1 godz. 10 min
Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)
1 godz. 10 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min
Roastbeef in salsa verde
40 min