Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 28.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1u. 10min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Zuppetta di crostacei
40 Min
Fumetto di gamberi speziato
35 Min
Tagine di rana pescatrice
1u. 5min
Branzino al cartoccio
1u. 10min
Carciofi romani gratinati
45 min
Calamari in umido
55 Min
Scampi alla busara
35 Min
Zuppa del pescatore
50 min.
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min