Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 500 g di acqua
- 1300 g di polpo fresco a pezzi
- 100 g di vino bianco
- 2 melanzane lunghe a fette longitudinali
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di capperi sotto sale, dissalati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 28.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
40min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Insaporitore universale
10min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1h
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Anguille in umido
40min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min