Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Getreidekörner (Sechskornmischung)
- 250 g Kefir
- 250 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Salz
- 120 g Zuckerrübensirup
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 60 g Sesam
- Butter zum Einfetten
- Dinkelflocken zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Sportler-Brot
3óra 50p
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Rheinisches Schwarzbrot
3 godz. 15 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Schwarzbrot
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Körnerbrot
1h 40min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min