Zařízení & příslušenství
Kartoffel- og sellerigratin
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portioner
Suroviny
-
Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
fed hvidløg1
-
timian, frisk kun blade1 kvist
-
mælk100 g
-
piskefløde200 g
-
muskatnød, stødt3 knivspids
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt3 knivspids
-
knoldselleri skåret i stykker (3-4 cm)650 g
-
vand500 g
-
kartofler, melede (fx Maris Piper, King Edward), i tern (2 cm)650 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
382 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grøn bevidsthed
24 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cremede champignoner
Žádné hodnocení
Blomkålsris
10min.
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Ris salat med grøntsager
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Tostadas med kylling og raja
40min.
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení
Pimento dip
Žádné hodnocení