Kartoffel- og sellerigratin

Kartoffel- og sellerigratin

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portioner

Suroviny

  • Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • timian, frisk kun blade
    1 kvist
  • mælk
    100 g
  • piskefløde
    200 g
  • muskatnød, stødt
    3 knivspids
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    3 knivspids
  • knoldselleri skåret i stykker (3-4 cm)
    650 g
  • vand
    500 g
  • kartofler, melede (fx Maris Piper, King Edward), i tern (2 cm)
    650 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 382 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1212 kJ / 290 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše