
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
- 1 fed hvidløg
- 1 kvist timian, frisk kun blade
- 100 g mælk
- 200 g piskefløde
- 3 knivspids muskatnød, stødt
- ½ tsk salt
- 3 knivspids sort peber, stødt
- 650 g knoldselleri skåret i stykker (3-4 cm)
- 500 g vand
- 650 g kartofler, melede (fx Maris Piper, King Edward), i tern (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 290 kcal / 1212 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 382 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten- og kernefrie boller
Žádné hodnocení
Cremede champignoner
Žádné hodnocení
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Ris salat med grøntsager
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení
Pimento dip
Žádné hodnocení
Taramasalata
Žádné hodnocení