Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2391 kJ / 568 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Pain au levain
17 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Pain moulé aux graines
3h 50 min
Baguettes au levain
15 godz.
Bagels américains
2 godz. 50 min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Baguette tradition
15u. 25min