Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2391 kJ / 568 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain de campagne
3h 45min
Pain ciabatta
3h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de seigle
4h 10min
Petits pains à pique-nique
2h 35min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Pain de mie moelleux
4h 15min