Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
4 pièces

Suroviny

  • 330 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 35 g d'huile d'olive
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 13 g
Kalorie 2391 kJ / 568 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 103 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...