Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2391 kJ / 568 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Bagels américains
2 Std. 50 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Levain de blé aux pommes
72hod. 20min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Baguettes au levain
15h
Pain au levain
17h
Focaccia aux oignons
2h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min