Zařízení & příslušenství
Ciabatta italienne
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
4 pièces
Suroviny
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pièce
Protein
13 g
Kalorie
2391 kJ /
568 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
103 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Larousse - Boulangerie maison
120 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Levain de blé aux pommes
72hod. 20min.
Baguette viennoise
2hod. 30min.
Pain de mie moelleux
4hod. 15min.
Petits pains de seigle
12hod.
Dinner rolls anglais
3hod. 35min.
Bagels américains
2hod. 50min.
Gâche vendéenne
12hod. 55min.
Pain au levain
17hod.
Pain ciabatta
3hod. 45min.
Muffins anglais
4hod. 10min.
Pains à burgers américains
3hod. 15min.
Brioche Nanterre
4hod. 15min.