Zařízení & příslušenství
香料燉雞
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
薑20 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥200 克
-
小辣椒15 克
-
油30 克
-
孜然粉1 茶匙
-
香菜籽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 茶匙
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
肉桂棒 (約1公分長)⅛ 枝
-
罐裝切碎番茄350 克
-
白醋20 克
-
雞胸肉 切塊(約3公分)450 克
-
紅糖20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
香菜 只取葉子15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.9 g
Kalorie
1157 kJ /
276.8 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃一口薑黃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan