Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 薑
- 15 克 蒜頭
- 200 克 洋蔥
- 15 克 小辣椒
- 30 克 油
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 香菜籽
- 1 茶匙 肉豆蔻粉
- 1 ½ 茶匙 薑黃粉
- ⅛ 枝 肉桂棒 (約1公分長)
- 350 克 罐裝切碎蕃茄
- 20 克 白醋
- 450 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- 20 克 紅糖
- ¾ 茶匙 鹽
- 15 克 香菜 ,只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1157 kJ / 276.8 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.1 g