Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
黃豆催芽
- 1800 克 水
- 150 克 乾燥黃豆 ,洗淨,瀝乾
豆酥
- 500 克 水
- 20 克 油
豆酥鱈魚
- 450 克 鱈魚片 (約2片)
- 5 克 米酒
- 5 克 薑 切片
- 15 克 蔥 ,切段,多備些切蔥花用
- ¼ 茶匙 鹽
- 500 克 水
- 15 克 蒜頭
- 50 克 油
- 20 克 辣椒醬
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1709.7 kJ / 409 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 64.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 597.7 mg