豆酥鱈魚

豆酥鱈魚

4.6 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
4 人份

Suroviny

黃豆催芽
  • 1800 克
  • 乾燥黃豆 洗淨,瀝乾
    150 克
豆酥
  • 500 克
  • 20 克
豆酥鱈魚
  • 鱈魚片 (約2片)
    450 克
  • 米酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 切段,多備些切蔥花用
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 50 克
  • 辣椒醬
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 597.7 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 1709.7 kJ / 409 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 64.1 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...