Zařízení & příslušenství
豆酥鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
4 人份
Suroviny
黃豆催芽
-
水1800 克
-
乾燥黃豆 洗淨,瀝乾150 克
豆酥
-
水500 克
-
油20 克
豆酥鱈魚
-
鱈魚片 (約2片)450 克
-
米酒5 克
-
薑 切片5 克
-
蔥 切段,多備些切蔥花用15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
油50 克
-
辣椒醬20 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
597.7 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
1709.7 kJ /
409 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
64.1 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan