Chokoladelagkage

Chokoladelagkage

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 5hod. 20min.
12 portioner

Suroviny

Chokoladekagebund
  • sukker, hvid
    60 g
  • æg hvider og blommer separeret
    2
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • rismel (se tip)
    40 g
  • arrowroot pulver
    20 g
  • kakaopulver
    20 g
  • salt
    1 knivspids
Mørk- og mælkechokoladelag
  • lys chokolade brækket i stykker (se tip)
    150 g
  • mørk chokolade brækket i stykker
    150 g
  • fløde, 35 %
    500 g
  • smør
    80 g
Hvid chokoladelag
  • vand
    3 spsk
  • gelatinepulver
    1 ½ tsk
  • hvid chokolade brækket i stykker
    150 g
  • fløde, 35 %
    150 g
  • kakaopulver til drys

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 132.9 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 2107.2 kJ / 501.7 kcal
Tuk 39.8 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše