
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chokoladekagebund
- 60 g sukker, hvid
- 2 æg hvider og blommer separeret
- 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig
- 40 g rismel (se tip)
- 20 g arrowroot pulver
- 20 g kakaopulver
- 1 knivspids salt
Mørk- og mælkechokoladelag
- 150 g lys chokolade brækket i stykker (se tip)
- 150 g mørk chokolade brækket i stykker
- 500 g fløde, 35 %
- 80 g smør
Hvid chokoladelag
- 3 spsk vand
- 1 ½ tsk gelatinepulver
- 150 g hvid chokolade brækket i stykker
- 150 g fløde, 35 %
- kakaopulver til drys
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 501.7 kcal / 2107.2 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Sodík
- 132.9 mg