Zařízení & příslušenství
Hindbærsky
Příprava 35min.
Celkový 12hod. 5min.
20 portioner
Suroviny
Marengs
-
flormelis (se tip)150 g
-
majsmel2 tsk
-
æggehvider (ca. 120 g)4
-
cream of tartar1 knivspids
-
salt1 knivspids
-
mandler, flager til drys
Hindbærgelé
-
blade husblas12
-
vand, koldt til opblødning
-
tranebærjuice1000 g
-
sukker, hvid80 g
-
hindbær, frosne (se tip)500 g
Sponge cake
-
smør til smøring
-
flormelis60 g
-
æg hvider og blommer separeret, stuetemperatur2
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
-
vand, varmt20 g
-
natron¼ tsk
-
cream of tartar½ tsk
-
majsmel40 g
-
hvedemel (se tip)20 g
Mascarponecreme
-
fløde, 35 %600 g
-
flormelis40 g
-
mascarpone250 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
100.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1103.8 kJ /
262.8 kcal
Tuk
15.5 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
27.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
35 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Vaniljefigurer med chokolade
40min.
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení
Fruktgeléer
Žádné hodnocení