Hindbærsky
TM6 TM5 TM31

Hindbærsky

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Marengs

  • 150 g flormelis (se tip)
  • 2 tsk majsmel
  • 4 æggehvider (ca. 120 g)
  • 1 knivspids cream of tartar
  • 1 knivspids salt
  • mandler, flager til drys

Hindbærgelé

  • 12 blade husblas
  • vand, koldt til opblødning
  • 1000 g tranebærjuice
  • 80 g sukker, hvid
  • 500 g hindbær, frosne (se tip)

Sponge cake

  • smør til smøring
  • 60 g flormelis
  • 2 æg hvider og blommer separeret, stuetemperatur
  • ½ tsk vaniljeekstrakt, naturlig
  • 20 g vand, varmt
  • ¼ tsk natron
  • ½ tsk cream of tartar
  • 40 g majsmel
  • 20 g hvedemel (se tip)

Mascarponecreme

  • 600 g fløde, 35 %
  • 40 g flormelis
  • 250 g mascarpone
  • 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
262.8 kcal / 1103.8 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
15.5 g
Sacharidy
27.7 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
100.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty